Co je malé, to je praktické

Všechny malé věci vždycky nemusí být tak malé, jak se na první pohled zdají být. Když Vám třeba v koupelně odpadne jedna malá obkladačka, může to pro Vás ve výsledku představovat velký problém. Může, ale nemusí. 

Taková chybějící obkladačka v koupelně dokáže úplně zničit estetický dojem z celého prostoru. Díky ní zmizí hezký pocit z relaxační lázně a nakonec se stydíte pozvat si domů hosty ze strachu, že si budou chtít umýt ruce v umyvadle, nad kterým právě jeden malý čtvereček keramického obkladu chybí. Za čas Vás prázdné místo na zdi, které by v ideálním případě měla zaplňovat obkladačka, začne budit ze spaní, rozměr malé obkladačky se bude pomalu zvětšovat, až se z ní stane velký ničitel klidného spánku a temná noční můra. Jednou si řeknete, že už toho máte dost, a začnete shánět řemeslníka, ale ani to nebývá příliš snadné. Takový řemeslník Vám obvykle řekne, že má lepší věci na práci než přilepit na stěnu jednu obkladačku… A problém se prohlubuje a roste a roste.

My jsme si v Baumitu před časem dali velký cíl uvést na trh malá balení pro drobné opravy a renovace. Jde o ucelený komplex výrobků Baumit Baumacol, s jejichž pomocí a s trochou odvahy vyřešíte každý „malý problém“ rychle, profesionálně a bez cizí pomoci ještě dřív, než se z něj stane problém velký. Stačí si nastudovat návod k použití, který najdete na každém balení, a „velký malý“ problém odstraníte vlastními silami. Život se Vám pak zase rychle vrátí do starých kolejí.

Malá balení pro řešení malých problémů mají i další výhodu. Nemusíte si na jednu obkladačku nakoupit 20 kilo penetrace, 25 kilo lepidla a 25 kilo spárovačky. Místo toho si koupíte jen tolik materiálu, kolik opravdu potřebujete. Žádné zbytky v garáži nebo v komoře, které byste za rok stejně museli pracně likvidovat. Koupíte si pouze tolik materiálu, kolik je opravdu třeba, a zaplatíte za něj jen zlomek ceny, kterou byste museli vynaložit na koupi velkých balení. Stejnou vadu na kráse, jako měla Vaše koupelna, může mít Váš balkón nebo třeba dlažba na terase. Malá balení jsou komplexním řešením pro každou „malou velkou“ renovaci ve Vašem domě nebo bytě. Pusťte se do drobných oprav malých problémů ještě dřív, než se z nich stanou velké problémy. Malá balení pro opravy a renovace Vám jdou naproti.

Říká se, že co je malé, to je hezké, ale ve všech případech to docela určitě neplatí. Přijde-li na přetřes třeba malý byt nebo malý plat, málokdo o tom mluví v superlativech. I přesto však některé malé věci mohou mít svůj nezpochybnitelný půvab… Třeba Malý princ, malé pivo nebo Malá Strana mezi ně určitě patří. Některé malé věci ale mohou být praktičtější než velké a právě touto cestou jsme se v Baumitu vydali. Místo na krásu jsme vsadili na užitečnost. Slogan „co je malé, to je hezké“ jsme tedy nahradili sloganem „co je malé, to je praktické“. Tahle dvě rčení si ale navzájem nepřekážejí. Až práci s výrobky Baumit dokončíte, zjistíte, že praktické se rázem změnilo na hezké. Věříme, že až si zase budete užívat relaxační koupel, rozhodně to oceníte.