‚Kam s ním?‘ To už jsme vyřešili za Vás! Samorozpustitelný pytel.

Nerudovo ‚Kam s ním?‘, které Vás napadne vždycky, když na zahradě vypnete míchačku a skončíte s betonováním, se pro Vás může stát jen vtipným fejetonem. Pohled na hromadu papírových pytlů, ze kterých se zvedá prach, jakmile se k nim přiblížíte, už vás znepokojovat nemusí.

Baumit ALL IN Beton B 20 je jedinečný v tom, že stačí nalít do míchačky potřebné množství vody, hodit dovnitř pytel včetně obalu a zapnout míchačku. Pak už jenom necháte po předepsaný čas míchačku běžet a lijete beton. Ušetříte čas, zbavíte se prašnosti a především odpadu. Jan Neruda by se nestačil divit, jak jednoduché to může být.

Baumit ALL IN Beton B 20 vám ale nabízí kromě čistého, bezprašného zpracování a absence odpadu ještě další benefity. Nemusíte pytel otevírat a suchou směs vysypávat. Jen ho v obalu vložíte do míchačky a pytel se rozpustí a zmizí. A nejen to. Rozpuštěný obal ještě obohatí betonovou směs o přírodní celulózová vlákna, která vlastnosti betonové směsi ještě zdokonalí. Výsledkem je pak plnohodnotný konstrukční beton. Věřte, že za zkoušku to rozhodně stojí.


Až budete posedávat na zahradě a přemýšlet, jak zabít čas, který byste jinak vyplnili přemýšlením kam s prázdnými pytli od betonu, klikněte sem a přečtěte si, jak se pan Neruda nemohl zbavit slámy ze starého slamníku. Je to příznačné, nadčasové a úsměvné… úsměvné hlavně ve chvíli, kdy Vás se takový problém netýká. Jestli se Vám do čtení zrovna nechce, můžete ušetřený čas strávit třeba s nohama nahoře a jenom odpočívat.