Rodina aplikací Baumit Quido

Quido je v České republice poměrně neobvyklé jméno, které nosí pouhých 186 mužů! Těžko říct, proč tomu tak je, jelikož jde o velmi pěkné a libozvučné jméno s velkou tradicí. Například český malíř Quido Mánes nebo rakouský šlechtic Quido Thun-Hohenstein jsou toho příkladem. 

Jméno Quido (nebo počeštěné Kvido) je součástí českého kalendáře a slaví svátek poslední den v březnu, tedy v nádherné době, kdy jaro teprve vstává z postele a začíná se protahovat.
Jeho zdrobněliny Quídek, Quídeček nebo Quidónek jsou velmi milé, výjimečné a neobvyklé, a když se Vaše děcko bude jmenovat Quido a oslovíte ho na pískovišti, rozhodně se neotočí pět nebo šest dětských tvářiček s tázavým pohledem jako při volání na Jakuba, Adama nebo Honzíka. A právě toto hrdé a zajímavé jméno jsme si vybrali do rodiny Baumit i my.

Rozhodli jsme se, že všechny naše aplikace budou mít prostřední jméno Quido, a tak postupně přišly na svět Baumit Quido Kalkulátor, Baumit Quido Vzorky, Baumit Quido Creative, Baumit Quido Vizualizace, Baumit Quido Shop a nakonec, zatím nejmladší z nich, Baumit Quido Virtuální realita. Vytvořili jsme rodinu Baumit Quido, která se vzájemně podporuje a doplňuje, jak je to ve fungujících rodinách obvyklé. Najdete je vždy všechny pohromadě a připravené Vám s čímkoli pomoci.

Baumit Quido Shop stmelil ostatní členy rodiny Baumit Quido a všichni společně Vám umožní promyšlený a snadný nákup v e-shopu s veškerou pomocí, kterou můžete potřebovat.

Baumit Quido Vizualizace

Vytvořte si vlastní obraz exteriéru domu přesně podle Vašich představ a snů. Můžete zkoušet barevné varianty a kombinace, hrát si s různými materiály, strukturami a odstíny, až dojdete ke ztvárnění, jaké jste si vysnili. Když si nejste jistí a potřebujete radu odborníka, můžete si u nás objednat profesionální vizualizaci, kterou pro Vás vytvoří specialista s řadou zkušeností a citem pro design.

Baumit Quido Virtuální realita 

Přinese Vám pohled na Vaši fasádu z různých úhlů a ve větší ploše. Vytvoříte si tak mnohem lepší představu, jak bude dům po uskutečnění Vašeho uměleckého záměru vypadat. Až si nasadíte v některém z našich virtuálních center 3D brýle, ani se Vám nebude chtít domů.

Kromě vizuální stránky věci je aplikace Baumit Quido Virtuální realita i dobrým učitelem. Můžete si vlastníma rukama vyzkoušet postup prací při zateplování domu krok za krokem, takže až dojde k samotné realizaci projektu, budete schopni si práce sami řídit a kontrolovat. Byla by škoda takovou možnost nevyužít.

Baumit Quido Vzorky a Baumit Quido Creative 

Využijte možnosti výběru vzorků a kombinace barevných odstínů, aniž byste se museli zvednout z křesla. Až budete mít jasno, už si jen objednáte vzorky materiálů ve vybraných odstínech a strukturách v tekutém stavu nebo na desce, které si můžete osahat a prohlédnout v různých podmínkách a zastínění. Vsadíte tak na jistotu a nemusíte se obávat, že budete kvůli případnému zkreslení tónu barev na obrazovce počítače nakonec nemile překvapeni vzhledem svého domu v novém kabátě. 

Baumit Quido Kalkulátor 

Potřebujete spočítat, kolik materiálu budete potřebovat například na zateplení a povrchovou úpravu domu? Nemusíte se ani trápit s počtem hmoždinek, lišt a kubaturou izolantů. Stačí zadat plochu jednotlivých částí domu v metrech čtverečních a kalkulátor Vás už dovede nejkratší cestou k cíli. Vy se jen na každé křižovatce rozhodnete, kterým směrem se dát, podle typu materiálu a finančních možností. Získáte tak přesný přehled o každém detailu své investice a celkových nákladech projektu.

Baumit Quido Shop 

Snadno a rychle nakoupíte z pohodlí domova v příjemném a intuitivním prostředí našeho e-shopu. Můžete se rozhodnout, zda chcete zboží dovézt do dvou dnů až na práh svého domu či stavby, nebo si ho třeba vyzvednout v nejbližších stavebninách v blízkosti svého bydliště. Baumit Quido Shop nabízí na mnoho výrobků akční a sezónní slevy, které jsou čas od času okořeněny výherní akcí. Například v červenci a srpnu vyhráli dva šťastlivci v Quido Shopu brýle pro virtuální realitu!

Pokud budete potřebovat poradit s aplikací našich materiálů, stačí si najít v Quido Shopu instruktážní video nebo se obrátit na horkou linku, kde Vám s postupy a zpracováním rádi poradíme.

Rodina aplikací Baumit Quido

Rodina aplikací Baumit Quido ale ještě není kompletní a možná ani nikdy nebude. Současně s vývojem techniky se díváme stále dopředu a připravujeme pro Vás další aplikace, které by ještě před několika lety vypadaly jako neuskutečnitelné sny a fantazie.

Ještě v letošním roce přineseme na trh naprosto převratnou novinku, která posune naši rodinu Baumit Quido o další level výš a nabídne Vám možnosti, o jakých se Vám doposud ani nezdálo. Zatím je to ještě tajemství, ale už brzy se rodina Baumit Quido dočká dalšího potomka! Můžete se těšit!