Krémovitost je trend moderní doby

Krémovitá struktura je praktická a nesmírně elegantní. Je zjevné, že všechno krémovité se zrodilo proto, že se s tím díky vláčné a dobře roztíratelné konzistenci snadno zachází.

Když se řekne krém, každému z nás se vybaví něco jiného. Někomu přijde na mysl věneček z cukrárny, jiný si při snění o dovolené vzpomene na krém opalovací a příslušníka hradní stráže možná napadne jako první krém na boty. S krémem se dobře pracuje díky jeho skvělé přídržnosti a jednoduché aplikaci. Krémový tvaroh natřete na chleba mnohem snadněji než surový produkt a krémová pěna na holení vám nesteče jinam, než kde jste se zamýšleli holit.
Někoho velice chytrého, kreativního a baumiťáckého napadlo, proč neupravit do krémovitého stavu i lepidlo na dlažby a obklady. Stejně jako krémový tvaroh ho velmi snadno rozetřete na lepený prvek a stejně jako holicí krém vám nesteče z lepeného obkladu, když ho držíte ve svislé poloze. Skvělý nápad, nemyslíte?

Baumit Baumacol FlexUni Gel je jedinečné flexibilní lepidlo na obklady a dlažby obohacené speciálními přísadami, díky nimž je lepidlo gelové s krémovou konzistencí.

Oproti standardním lepidlům je lehčí a snadněji se s ním pracuje. Má vyšší vydatnost, větší slepovou plochu a má o polovinu rychlejší pochůznost. Na rozdíl od ostatních lepidel na obklady a dlažby ho lze nanášet v případě potřeby až do tloušťky 15 mm. Pracovat s lepidlem Baumacol FlexUni Gel je příjemné, snadné a účelné.

S naším lepidlem na obklady a dlažby ušetříte díky jeho skvělé zpracovatelnosti čas, díky gelově-krémové konzistenci námahu a díky vyšší vydatnosti i finanční prostředky. Pokud budete pracovat s lepidlem Baumit Baumacol FlexUni Gel, budete se cítit jako profesionální cukráři nebo obkladači. To už zaleží jen na Vaší fantazii. Určitě nebudete zklamaní.