Dotace jsou dnes dostupné každému

Ještě nikdy v historii nebylo zateplení domů tak snadno dostupné, jako od druhé poloviny letošního roku. Nemůžete se vyznat v podmínkách k získání dotace? Nevíte, pro jaký zateplovací systém se rozhodnout? Poslechněte si v nejnovějším webináři, jak to vidí profesionálové. 

Říká se, že nic není zadarmo, ale Ministerstvo životního prostředí se tento mýtus prostřednictvím programu Nová zelená úsporám rozhodlo zcela zbořit. Nevídané dotační tituly na opravy domů po prarodičích nebo pobídka nízkopříjmovým skupinám jsou toho jasným důkazem. Rok 2023 tak přináší nový význam v Česku tak oblíbenému příslovci „zdarma“.

Profesionálové znají vaše problémy a ukáží vám správný směr

Podívejte se, jak problematiku zateplení domů a dotací vidí experti. Portál Akademie pro bytové domy natočil na toto téma webinář s odborníky na danou problematiku. Za Baumit odpovídal Ing. Jaromír Žumár, Ph.D., produktový manažer pro oblast zateplovacích systémů, a v otázkách na téma dotací ho doplnil odborník Luboš Hrubý, specialista na dotace ve společnosti DPU REVIT. Oba, ve svých oborech uznávaní znalci, vám odpoví na řadu otázek, které často drobné investory trápí a ukáží vám cesty, kterými byste se mohli vydat za zdravějším, krásnějším a úspornějším bydlením.